Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

EKG (e)

EKG (e)

Juhani Heikkilä, Markku Mäkijärvi (toim.)

EAN/tuotenumero:
9789516566293
54,00 €
Oppiportin EKG -oppikirja on EKG:n tulkinnan perusteos, jossa tarkastellaan käytännön työssä yleisimmin esiintyviä ja potilaiden hoidon kannalta olennaisia EKG-muutoksia.

Teoksen näkökulma ulottuu sydäninfarktipotilaan valvontaongelmista oireettoman henkilön fysiologisiin sopeutumismuutoksiin. Tarkastelussa painotetaan käytännön työssä yleisimmin esiintyviä ja potilaiden hoidon kannalta olennaisia EKG-muutoksia. Teoksen teoreettinen tieto auttaa omaksumaan EKG:n perusteet ja löydösten osuva tulkinta hyödyttää merkittävästi käytännön potilastyöskentelyä.

Sydänsairauksen tutkimusmenetelmänä EKG on korvaamaton. EKG heijastaa sydämen osien rakenteellisia, fysiologisia ja patologisia muutoksia antaen arvokasta laadullista ja määrällistä tietoa sydämen osien kuormituksesta ja vaurioista. Sydämen rytmihäiriöiden tunnistaminen ilman EKG-tutkimusta olisi mahdotonta.

EKG:n tulkinnan lähtökohtia ja systemaattiseen tulkintaan opastavien artikkelien ja potilastapaustehtävien avulla on mahdollista harjoitella systemaattista EKG-tulkintaa ja opetella EKG-viivaimen käyttöä. Taitoja voi testata taitoja 15 potilastapaustehtävässä.

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.