Syöpätaudit

Heikki Joensuu, Pirkko Kellokumpu-Lehtinen, Peter J. Roberts, Sirkku Jyrkkiö, Mauri Kouri, Lyly Teppo, (toim.)
EAN/tuotenumero
9789516566545
80,00 €

Oppiportin Syöpätaudit -verkkokirja on laajin suomenkielinen syövän ominaisuuksia, diagnostiikkaa ja hoitoa käsittelevä teos.

Syöpätaudit on ajanmukaisen tiedon ylläpitoon tarkoitettu syövän ominaisuuksia, diagnostiikkaa ja hoitoa käsittelevät alan suomalainen oppi- ja käsikirja. Teoksen tavoitteena on edistää syöpäkasvainten varhaista toteamista ja ajanmukaista hoitoa, ja sen painopiste on kliininen. 

Teoksen luvut käsittelevät syövän syntyä, sen syitä ja ehkäisyä, syöpäseulontoja, periytyvää syöpää, syövän diagnostiikkaa ja kasvainmerkkiaineita, syövän eri hoitomuotoja, syöpäpotilaan kuntoutusta ja seurantaa sekä syövän hoitoihin liittyviä erityispiirteitä. Kullekin syöpätyypille on oma diagnostiikan ja hoidon kattava lukunsa.

Syöpätaudit on suunnattu lääketieteen opiskelijoille ja niille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka joutuvat työssään tekemisiin syövän diagnostiikan, hoidon tai seurannan kanssa.


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Arvio:
80%
1 arvostelu
Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.