Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Anestesiologia ja tehohoito

Anestesiologia ja tehohoito

Per Rosenberg, Seppo Alahuhta, Leena Lindgren, Klaus Olkkola, Esko Ruokonen (toim.)

EAN/tuotenumero:
9789516565722
98,00 €
Oppiportin Anestesiologia ja tehohoito -verkkokirja on oman alansa perusoppikirja ja hakuteos. Se soveltuu oppikirjaksi lääketieteen opiskelijoille, lähdeteokseksi anestesiologiaan erikoistuville sekä anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäreille ja tueksi hätätilapotilaita hoitaville lääkäreille. Monista luvuista on hyötyä käytännön työtä tekevälle lääkärille erikoisalasta riippumatta.

Teoksessa käydään läpi sairaalan anestesia- ja tehohoitotoimintojen järjestely, annetaan anestesia-aineiden tarkat farmakologiset tiedot ja käyttösuositukset sekä perehdytään yleisanestesia- ja puudutusmenetelmiin ja valvontasuosituksiin.

Teoksessa tarkastellaan akuutin ja kroonisen kivun hoitoa sekä hoidon järjestelyä, esitellään uudistetut elvytysohjeet ja käsitellään lääkinnällistä pelastustoimintaa. 

Tehohoidon osuus kattaa tehohoidon keskeiset kliiniset ongelmat, patofysiologian, diagnostiikan ja hoidon. Lasten anestesia ja tehohoito on oma laaja kokonaisuutensa.

Anestesian antoa erityispotilasryhmille käsitellään laajasti ja perusteellisesti. Mukana ovat kaikki suuret potilasryhmät kuten päiväkirurgiset potilaat, ortopediset potilaat, vatsaleikkauspotilaat, synnyttäjät, sydänpotilaat, keuhkopotilaat ja endokriiniset potilaat. Myös pienempien erityispotilasryhmien kuten silmä-, elinsiirto- ja monivammapotilaiden anestesia käsitellään omissa luvuissaan. Kirjassa on myös tietoa anestesiaan liittyvistä harvinaisista reaktiotavoista ja komplikaatioista.

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.