Keuhkosairaudet - Diagnostiikka ja hoito (e)

Riitta Kaarteenaho, Pirkko Brander, Maija Halme, Vuokko Kinnula (toim.)
EAN/tuotenumero
9789516565753
62,00 €
Oppiportin Keuhkosairaudet - Diagnostiikka ja hoito -verkkokirjassa käsitellään yleisimpiä keuhkosairauksia sekä niiden hoitoa ja diagnostisia tutkimuksia, jotka sisältävät mm. keuhkojen toiminnan tutkimisen ja kuvantamisen. 

Teoksessa esitellään keuhkosairauksien oirelähtöinen tutkiminen ja tavallisimmat keuhkosairaudet, kuten astma, keuhkoahtaumatauti, keuhkoinfektiot, keuhkopussin sairaudet, interstitiaaliset keuhkosairaudet eli keuhkoparenkyymitaudit, keuhkosyöpä, tuberkuloosi, keuhkoverenkierron sairaudet, hengitysvajaus ja obstruktiivinen uniapnea. Myös keuhkosairauksien erityisalueet, kuten keuhkojen ammattitaudit, tupakkavieroitus ja palliatiivinen hoito, ovat mukana. 

Käytännön lääkärille tärkeitä taudinmääritykseen ja hoitoon liittyviä seikkoja painotetaan konkreettisin ja selkein ohjein. 

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.