Ravitsemustiede

Antti Aro, Marja Mutanen, Matti Uusitupa (toim.)
EAN/tuotenumero
9789516565777
62,00 €
Oppiportin Ravitsemustiede –verkkokirja sisältää ravitsemustieteen perusteet ja kliinisen ravitsemuksen eri osa-alueet.

Tieto ravitsemuksen ja terveyden välisistä yhteyksistä on lisääntynyt ja samalla on korostunut elintapojen merkitys ihmisen terveydelle ja hyvinvoinnille. Ravitsemustiede -teos jakaantuu kolmeen pääosaan: ravintofysiologiaan, sairauksien ehkäisyyn ja sairauksien ravitsemushoitoon. Lisäksi mukana on lyhyt osa ravitsemuksen erityiskysymyksistä.

Teoksen eri osissa käsitellään ravitsemustieteen perusteet kolmesta eri näkökulmasta. Ravitsemusfysiologia kertoo, miten ruoansulatus toimii ja miten ravintoaineiden imeytyminen, kuljetus ja eritys tapahtuvat elimistössä. Toisessa osassa kerrotaan, miten ravitsemuksen avulla voidaan ehkäistä kansansairauksia, kuten diabetesta ja sydän- ja verisuonisairauksia. Kolmas osa sisältää kliinisen ravitsemuksen eri osa-alueet, kuten tehostetun ravitsemushoidon.

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.