Lastentaudit

Jukka Rajantie, Jussi Mertsola, Markku Heikinheimo (toim.)
EAN/tuotenumero
9789516565999
57,00 €
Lastentaudit -teoksen sisältö ja rakenne on kokonaan uudistettu. Terve lapsi -osio käsittelee lasten terveyttä ja normaalia kasvua. Sairas lapsi -osio keskittyy lasten sairastavuuteen, vastaanottotilanteisiin ja hoitoon liittyvään yleiseen tietoon. Sairaudet ja erotusdiagnostiikka -osio sisältää luvut varsinaisista lastentaudeista.

Teoksen kaikki tekstit on päivitetty vastaamaan tämän hetken tietämystä. Monet luvut, kuten Infektiosairaudet, on kirjoitettu kokonaan uudestaan. Erityisesti on kiinitetty huomiota tekstien käytännönläheisyyteen. Kokonaan uutena aiheena käsitellään liikunnan merkitystä lasten terveydelle. 

Lastentaudit -teos on tarkoitettu lääketieteen opiskelijoille, yleislääkäreille ja pediatriaan erikoistumista aloitteleville. Kirjasta löytävät hyödyllistä ja kiinnostavaa tietoa myös kaikki lapsia hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset ja lasten vanhemmat.


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Jukka Rajantie

Lastentautien ja lastenhematologian erikoislääkäri. Professori (h.c.), lasten­hematologian dosentti, Helsingin yliopisto, Lastenklinikka.

Markku Heikinheimo

Lastentautien ja lastenhematologian erikoislääkäri. Lastentautiopin professori, Helsingin yliopisto ja HYKS, Lastenklinikka.

Marjo Renko

Lastentautien ja lasten infektiosairauksien erikoislääkäri. Kliininen opettaja, lastentautiopin dosentti, Oulun yliopisto, PEDEGO-tutkimusyksikkö ja OYS, Lasten ja nuorten klinikka.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.