Kardiologia

Juhani Airaksinen, Katriina Aalto-Setälä, Juha Hartikainen, Heikki Huikuri, Mika Laine, Jyri Lommi, Pekka Raatikainen ja Antti Saraste (toim.)
EAN/tuotenumero
9789516566002
98,00 €
Uudistettu Kardiologia on aiempaa kattavampi ja käytännönläheisempi tietopaketti kardiologian eri osa-alueilta. Teoksessa kuvataan sydänsairauksien syntyä, vaaratekijöitä, diagnostiikkaa, hoitomenetelmiä ja -tuloksia.

Sisältö on ajantasaistettu ja uudistettu kauttaaltaan. Merkittävimmin ovat uudistuneet sepelvaltimotautia ja sepelvaltimotautikohtausta käsittelevät osuudet. Rytmihäiriöt-osassa eniten uudistuksia on tullut eteisvärinää ja kammiotakykardioita käsitteleviin lukuihin.

Aiempaa perusteellisemmin käsitellään sydänpotilaan tutkimuksia, esimerkiksi kuvantamista. Uusia aiheita ovat muun muassa syöpäsairauksien ja syövän hoidon sydänvaikutukset sekä palveluskelpoisuuden arviointi. Myös genetiikkaa käsitellään aiempaa laajemmin.

Uudistettu rakenne nopeuttaa tietojen löytämistä. Videomateriaali sekä muu monipuolinen ja runsas kuva-aineisto helpottavat asioiden ymmärtämistä ja omaksumista.

Kardiologia on hyödyllinen käsikirja perusterveydenhuollossa toimiville lääkäreille, sisätautilääkäreille sekä monien muiden erikoisalojen lääkäreille. Oppikirjana se soveltuu perus- ja jatko-opintoihin.


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.