Elvytys

Helena Jäntti, Leila Niemi-Murola
EAN/tuotenumero
9789516566699
50,00 €
Säännöllinen kouluttautuminen ja elvytystaitojen harjoittelu on välttämätöntä oman ammattitaidon ylläpitämiseksi. Tehokas peruselvytys parantaa potilaan ennustetta.

Verkkokoulutuksessa opiskellaan ja kerrataan painelu-puhalluselvytys sekä miten defibrillaattoria käytetään elvytyksessä. Kurssilla harjoitellaan animaatioiden avulla oikeaa paineluasentoa, painelupaikkaa, tapaa avata hengitystiet sekä puhallustekniikkaa. Lisäksi käydään läpi elvytystilanteen johtaminen, työnjako ja kommunikaatio sekä kerrataan sydänpysähdystä ennakoivat oireet.

Verkkokurssi on suunnattu lääkäreille, hoitohenkilökunnalle ja alojen opiskelijoille.

Tilaus oikeuttaa aineistojen 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. 


Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Helena Jäntti LTapulaisylilääkäri Kuopion yliopistollisessa sairaalassa ja FinnHEMSin Kuopion tukikohdan vastuulääkäri.

Leila Niemi-Murola dosentti, Helsingin yliopiston anestesiologian ja tehohoitolääketieteen kliininen opettaja, Meilahden leikkausosasto.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.