Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Psykiatria

Psykiatria

Jouko Lönnqvist, Markus Henriksson, Mauri Marttunen, Timo Partonen (toim.)

EAN/tuotenumero:
9789516563230
71,00 €

Oppiportin Psykiatria -verkkokirja on koko kliinisen psykiatrian kattava suomalainen klassikko, jolla on vahva asema alan tiedonlähteenä. Päivitetty teos tuo kiinnostavaa lisätietoa ihmisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn taustoista, paitsi mielenterveyden häiriintymisestä, myös hyvän mielenterveyden kehittymisen ehdoista. Se tarkastelee ihmisen hyvinvoinnin ja pahoinvoinnin taustoja eri näkökulmista ymmärtääkseen ja kyetäkseen auttamaan häntä. Kirjassa kuvataan myös ne olosuhteet, joissa psykiatriaa ja mielenterveystyötä tullaan toteuttamaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisvaltaisen uudistumisen myötä.

Teoksen tavoitteena on edistää psykiatrista hoitoa riittävän yksityiskohtaisten, käytännön toimintaa tukevien ja Suomen oloihin soveltuvien hoito-ohjeiden myötä. Kirja palvelee sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiden ja yhteiskunnan muidenkin toimijoiden tarpeiden lisäksi oppilaitosten ja korkeakoulujen opiskelijoiden tarpeita. Se tarjoaa lisäksi vankkaa asiatekstiä potilaille, heidän omaisilleen ja kaikille mielenterveydestä kiinnostuneille. 


Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.