Vähennä kaloreita ilman dieettiä

Pertti Mustajoki
4., uudistettu painos 2019, 136 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523600188
Saatavuus
Varastossa
29,00 €
Kirjansa uudistetussa painoksessa professori Mustajoki kertoo, kuinka suojautua ylimääräisiltä kaloreilta. Hän esittelee ruokien liikennevalot, joiden avulla kuka tahansa pystyy helposti hahmottamaan, mitkä ruuat ovat lihottavia ja mitä taas voi syödä mielin määrin.  Onneksi kaloreita on mahdollista vähentää ilman dieettiä.

Dieettilaihduttamisen avulla vain harva saavuttaa pysyviä tuloksia. Dieetillä oleva joutuu jatkuvasti pinnistelemään ja kontrolloimaan syömistään. Tämä on vaikeaa, koska tahdonvoima väsyy kuin lihas. Monet dieettien avulla laihduttavat joutuvatkin jojoilun piinalliseen kierteeseen dieetin epäonnistuttua lupaavan alun jälkeen.

Tämän kirjan neuvoja noudattamalla voi vähentää kaloreita ja silti nauttia päivän normaalit ateriat ja tulla sopivan kylläiseksi. Professori Pertti Mustajoki kertoo, miten kaloreita voi vähentää pienillä arkielämässä tehtävillä muutoksilla tarvitsematta kiinnittää liikaa huomiota syömiseensä. Mustajoen esittelemät helposti ymmärrettävät ja sovellettavat ruokien liikennevalot ovat hyvä apu kaloreiden vähentämisessä. Niiden avulla hahmottaa nopeasti, mitä ruokia voi syödä mielin määrin ja minkä ruokien kohdalla taas on syytä painaa rivakasti jarrua.  

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.