Suru

Tuuli Lahti (toim.)
1. painos 2020, 221 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523600218
Saatavuus
Varastossa
Suositushinta 32,00 €
Hinta 22,40 €
Nykypäivän Suomessa on enemmän kuolemaa kuin syntymää. Vuosittain yli 50 000 meistä kuolee. Jäljelle jäävä surevien joukko on moninkertainen. Jokainen meistä suree omalla tavallaan. Muiden muassa elämäntilanteemme, elämänkatsomuksemme ja elämänkokemuksemme vaikuttavat siihen, miten suremme ja surua ilmaisemme. Läheisen kuoleman aiheuttama suru voi olla yksi elämämme raskaimmista kokemuksista.

Suru-kirja tarjoaa monipuolisesti tietoa surusta, surevien tukemisesta ja sureville suunnatuista palveluista. Yksilöllisen, kuten kehollisen ja traumaattisen surun ohella, se avaa näköaloja myös surun yhteisöllisiin ja yhteiskunnallisiin ulottuvuuksiin. Vastoin omaa tahtoaan ei kenenkään pitäisi jäädä yksi surussaan.

Kirja on suunnattu kaikille, joita suru koskettaa. Se on myös hyvä tietolähde surevia työssään kohtaaville ammattilaisille sekä näiden alojen opettajille ja opiskelijoille.

Tekijät

Tuuli Lahti on Helsingin yliopiston kansanterveystieteen ja Turun yliopiston neurofysiologian dosentti. Uransa aikana hän on toiminut kotimaisissa ja kansainvälisissä tehtävissä keskittyen erityisesti terveyden edistämiseen sekä hoitokäytäntöjen ja palvelujärjestelmän kehittämiseen. Tutkimus-, asiantuntija- ja opetustöidensä rinnalla hän on hoitanut myös useita luottamustehtäviä yliopistohallinnossa ja järjestöissä. Parhaillaan hän vaikuttaa KÄPY – Lapsikuolemaperheet ry:n hallituksessa sekä Eurooppalaisen potilasakatemian EUPATI Suomen johtoryhmässä.

Teoksesta muualla

Onko meillä enää aikaa surra? Kuuntele asiaa, tarinoita ja tunteita poreileva Mieletöntä Anja Snellman -podcast >

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.