Reumasairaudet

Markku Kauppi, Anna Karjalainen, Leena Pirilä, Kari Puolakka, Tuulikki Sokka-Isler, Paula Vähäsalo (toim.)
EAN/tuotenumero
9789523600263
65,00 €
Reumasairaudet tukee reumasairauksien varhaista toteamista ja ajanmukaista hoitoa. Teoksessa kuvataan reumasairauksien mekanismeja, epidemiologiaa, periytymistä sekä diagnostiikkaa. Hoidon periaatteita tarkastellaan kattavasti. Sisällön painopiste on kliininen. Eri reumasairauksia käsittelevissä luvuissa kuvataan erityisesti käytännön työn kannalta keskeisiä asioita.

Havainnolliset taulukot, piirrokset, valokuvat, tapausesimerkit ja potilasohjeet tukevat teoksen käyttöä sekä oppimateriaalina että käytännön käsikirjana. Sisältöä voi hyödyntää monipuolisesti perus-, jatko- ja täydennyskoulutuksessa.

Reumasairaudet on suunnattu ensisijaisesti lääketieteen opiskelijoille ja lääkäreille. Teos on hyödyllinen myös muille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka joutuvat työssään tekemisiin reumasairauksien diagnostiikan, hoidon tai seurannan kanssa.

Tilaus oikeuttaa tietokannan 12 kuukauden henkilökohtaiseen käyttöoikeuteen. Organisaatiokäyttö ja usean käyttäjän lisenssit hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän perusteella. Tiedustele organisaatiolisenssin tarjousta osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.


Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.