Kiireellisen hoidon tarpeen systemaattinen arviointi

Tiina Stenman, Emil Heinäaho
EAN/tuotenumero
9789523602557
60,00 €
13.4.2021 klo 14-16 pidettävässä webinaarissa käsitellään aikuispotilaan kiireellisen hoidon tarpeen arvioinnin systemaattisen tekemisen perusteita: miksi sitä tehdään ja miten toimia, kun potilas tarvitsee kiireellistä hoitoa? Miten tehdään kiireellisen hoidon tarpeen arviointi systemaattisesti? Aihetta lähestytään potilaslähtöisesti eikä webinaarissa käsitellä erilaisia palvelurakenteita tai työskentelymalleja.  

Oppimistavoitteet: 

- Opit erottamaan kiireellistä hoitoa tarvitsevat potilaat niistä, joita voidaan hoitaa myöhemmin. 

- Osaat toimia systemaattisesti kaikkien potilaiden kanssa. 

- Tiedät tavallisimmat syyt yhteydenotolle päivystykseen ja miten niissä tulisi toimia. 

- Saat konkreettisia työkaluja ja vinkkejä hoidon tarpeen arvioinnin systemaattiseen tekemiseen niin kasvotusten kuin etänä.  

Kohderyhmä: Kaikki hoidon tarpeen arviointia tekevät hoitajat perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa. Webinaari sopii myös hoitoalan opiskelijoille.  

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. 
Viiden tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi

Tekijät

Yleislääketieteen erikoislääkäri Emil Heinäaho on yksi päivystysapu 116117 -palvelun perustajista ja toiminut sen lääketieteellisenä vastaavana. Lisäksi hän on HUS Akuutin yleislääketieteen kouluttajalääkäri ja jatkossa hän toimii julkisten palveluiden ylilääkärinä Terveystalossa.

Sh YAMK, AmO Tiina Stenman toimii Oppiportissa verkkokoulutusasiantuntijana. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus akuuttihoitotyöstä niin hoitajana kuin opettajana. Lisäksi hän on kouluttanut pitkään hoidon tarpeen arviointia terveydenhuollon ammattilaisille. 

Sh YAMK Petra Kupari toimii Oppiportissa projektipäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana. 

Arvostelut

Arvio:
80%
1 arvostelu
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.