Hoidon tarpeen arviointi etänä

Halinen Minna, Lindholm Titta
EAN/tuotenumero
9789523602885
60,00 €
Webinaarissa käsitellään vakavasti sairastuneen tai loukkaantuneen potilaan tunnistamista, riskioireita sekä vuorovaikutustaitoja niin teorian kuin tapausesimerkkien kautta. Koulutuksessa pohditaan myös oman hyvinvoinnin ja työssäjaksamisen merkitystä hoidon tarpeen arvioinnissa. Webinaari antaa osallistujalle konkreettisia työkaluja hoidon tarpeen arviointiin ja vuorovaikutuksessa onnistumiseen, ja niitä voi soveltaa omassa työssään vaikka heti. 

Oppimistavoitteet: 
- Saat käytännön työkaluja vakavasti sairastuneen tai loukkaantuneen tunnistamiseksi etänä tapahtuvassa hoidon tarpeen arvioinnissa. 
- Opit tunnistamaan riskioireita kohtaamatta potilasta kasvokkain.
- Ymmärrät viestintä- ja vuorovaikutustaitojen merkityksen etänä tapahtuvassa hoidon tarpeen arvioinnissa.
- Tiedät miksi oma hyvinvointisi on tärkeää onnistuneen hoidon tarpeen arvioinnin kannalta.

Kohderyhmä: Hoidon tarpeen arviointia puhelimessa tai etänä tekevät hoitajat sekä terveydenhuollon opiskelijat

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. 
Viiden tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi

Tekijät

LL, yleislääketieteen erikoislääkäri Minna Halinen on kouluttajalääkäri yleislääketieteen ja akuuttilääketieteen aloilla sekä HUS 116117 päivystysavun lääketieteellinen asiantuntija HUS Akuutissa. Hän toimii myös asiantuntijalääkärinä potilasvakuutuskeskuksessa sekä Potilas- ja asiakasturvallisuuden laitoksen koulutusylilääkärinä Vaasassa.

Vanhempi opettaja Titta Lindholm työskentelee Pelastusopistolla Hätäkeskus-, ensihoito-, ja pelastustoiminnan koulutuslinjalla. Hän on aiemmin työskennellyt hätäkeskuspäivystäjänä ja hätäkeskustietojärjestelmän kouluttajana. Titta on pitänyt aiheesta koulutuksia terveydenhuollon henkilöstölle esim. terveysneuvontanumeroa käyttöönotettaessa. 

Sh YAMK Petra Kupari toimii Oppiportissa projektipäällikkönä ja tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.