Potilaan tutkiminen hoitajavastaanotolla

Halinen Minna, Tuomenoksa Eeva
EAN/tuotenumero
9789523602892
60,00 €
Webinaari lisää hoitajan valmiuksia tutkia ja hoitaa potilas itsenäisesti erilaisilla vastaanotoilla niin perusterveydenhuollossa kuin erikoissairaanhoidossa. Koulutus tarjoaa lisäksi työkaluja riskioireiden ja vakavasti sairastuneen tunnistamiseen, mihin syvennytään tapausesimerkkien kautta. Tavoitteena on, että osallistuja kykenee perustamaan päätöksentekonsa potilaan kliiniseen tutkimiseen ja näyttöön. Pitkäaikaissairauksienkin kohdalla on tärkeää tunnistaa hyvä hoitotasapaino ja se, milloin tulee konsultoida lääkäriä. 

Oppimistavoitteet: 
- Hallitset strukturoidun esitietojen keräämisen ja potilaan tutkimisen
- Ymmärrät, mitä tutkitaan ja miksi
- Tiedät, onko potilaan perussairaus tasapainossa ja milloin tulee konsultoida lääkäriä
- Opit tunnistamaan riskioireita ja vakavasti sairaan potilaan 
- Osaat perustaa päätöksenteon potilaan kliiniseen tutkimiseen ja näyttöön perustuen


Kohderyhmä: Hoitajavastaanottoa pitävät hoitajat perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa ja yksityisellä sektorilla sekä terveydenhuollon opiskelijat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. 
Viiden tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 28.9.2021 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi 

Tekijät

LL, yleislääketieteen erikoislääkäri Minna Halinen on kouluttajalääkäri yleislääketieteen ja akuuttilääketieteen aloilla HUS Akuutissa. Hän toimii myös asiantuntijalääkärinä potilasvakuutuskeskuksessa ja potilas- ja asiakasturvallisuuden laitoksen koulutusylilääkärinä Vaasassa.

Sh YAMK Eeva Tuomenoksa toimii hoitotyön opettajana LAB ammattikorkeakoulussa Lappeenrannan kampuksella. Hän opettaa potilaan tutkimista kliinisen hoitotyön asiantuntija YAMK-koulutusohjelmassa. Lisäksi Eeva on pitänyt itsenäistä hoitajavastaanottoa ja opiskelee ammatilliseksi opettajaksi.

Sh YAMK Petra Kupari toimii Oppiportissa projektipäällikkönä ja tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.