Elvytys II: Syvennä tietojasi

Sanna Hoppu, Jouni Kurola, Piritta Setälä, Markus Skrifvars
EAN/tuotenumero
9789523603493
60,00 €
Webinaari syventää elvytystietoja ja tarjoaa perusteluja toiminnalle pohjautuen uusimpiin Käypä hoito -suosituksiin. Webinaarissa käydään läpi aikuispotilaan elvytyksen erityistilanteita ja tiimityöskentelyä niissä sekä elvytyksen jälkeistä välitöntä hoitoa ja jatkohoidon suunnittelua päivystyksessä. Lisäksi koulutus valottaa, mitä tapahtuu tehohoidossa sekä sitä, miten potilaan selviämisen ennustetta arvioidaan. Osallistujana tiedät myös, mistä asioista laadukas elvytys koostuu ja miksi näitä asioita tulee painottaa elvytyskoulutuksissa.

Oppimistavoitteet:
- Tiedät mitä on laadukas elvytys. 
- Tiedät tavallisimmat syyt, jotka johtavat poikkeavaan toimintamalliiniin elvytystapoihin ja ymmärrät tiimityön merkityksen elvytystilanteessa. 
- Ymmärrät mitä tapahtuu elvytyksen jälkeisessä hoidossa ja miksi. 
- Tiedät, mihin panostaa elvytyskoulutuksessa ja miksi.

Kohderyhmä: Terveydenhuollon ammattilaiset, jotka kohtaavat tai saattavat kohdata elvytystilanteita työssään. Työyksikön elvytysvastaavat ja -kouluttajat sekä muut asiasta kiinnostuneet ja alan opiskelijat. 

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Viiden tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 11.1.2022 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Dosentti Sanna Hoppu toimii ylilääkärinä Tays Ensihoitokeskuksessa.

LT Jouni Kurola toimii ensihoitolääketieteen professorina Itä-Suomen yliopistossa.
 
LT Piritta Setälä toimii apulaisylilääkärinä ja lääkärihelikopteritukikohdan vastuulääkärinä Tays Ensihoitokeskuksessa.

LT Markus Skrifvars toimii ensihoitolääketieteen professorina Helsingin yliopistossa. 

Sh YAMK Petra Kupari toimii Oppiportissa projektipäällikkönä ja tämän webinaarin puheenjohtajana.

Luennoitsijat toimivat Suomen elvytysneuvosto ry:n asiantuntijoina ja ovat osallistuneet Elvytyksen Käypä hoito -suositukseen kirjoittajina. Elvytyksen Käypä hoito -suositus päivittyy marraskuussa 2021.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.