Iäkkään ravitsemus ja vajaaravitsemus

Ursula Schwab, Esa Jämsen
EAN/tuotenumero
9789523603509
60,00 €
Miten ikääntynyt keho toimii ja miten se vaikuttaa ravitsemusriskeihin ja ravinnon tarpeeseen? Webinaari auttaa huomioimaan iäkkään ravitsemustilan hyvänä pysymisen ja ymmärtämään, miksi iäkäs on vajaaravitsemuksen riskissä. Saat käytännönläheisiä keinoja tukemaan ikääntyneen ihmisen terveyttä ravitsemuksen keinoin sekä työkaluja muun muassa vajaaravitsemusriskissä olevien tunnistamiseen. 

Oppimistavoitteet:
- Tiedät, mitä on iäkkään hyvä ravitsemus. 
- Osaat tukea ikääntyneen ihmisen terveyttä ravitsemuksen keinoin.  
- Tunnet keinoja, joilla vajaaravitsemusta voidaan ehkäistä ja ravitsemustilaa parantaa. 
- Opit, milloin tehdään vajaaravitsemusriskin seulonta ja mitä asioita ravitsemustilan arvioinnissa tulee huomioida. 
- Osaat selvittää vajaaravitsemuksen taustalla olevia syitä.


Kohderyhmä: Perusterveydenhuollossa sekä muualla vanhusten kanssa työskentelevät hoitajat ja lääkärit, kaikki ikääntyneen ihmisen ravitsemuksesta kiinnostuneet terveydenhuollon ammattilaiset ja terveydenhuollon opiskelijat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Viiden tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 25.1.2022 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

FT ja laillistettu ravitsemusterapeutti Ursula Schwab on ravitsemusterapian professori Itä-Suomen yliopistossa ja toimii lisäksi ravitsemusterapeuttina Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.

LT, geriatrian erikoislääkäri Esa Jämsen on geriatrian professori Helsingin yliopistossa. Lisäksi hän toimii ylilääkärinä HUS:n sisätautien ja kuntoutuksen geriatrian linjalla tehtävänään iäkkään sairaalapotilaan hoidon kehittäminen.

Sh YAMK Petra Kupari toimii Oppiportissa projektipäällikkönä ja tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.