Hoidon tarpeen arviointi: Psyykkinen vointi

Sofie Lipponen,
EAN/tuotenumero
9789523603516
60,00 €
Mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa potilaat hakevat usein apua päivystyspoliklinikoilta sekä terveysasemilta. Syyt hoitoon hakeutumiselle vaihtelevat unettomuudesta ja elämänkriiseistä itsemurha-ajatuksiin sekä psykiatrisen sairauden pahenemiseen. Oireen takana voi olla myös somaattinen sairaus.

Tarkempi sisältö ja ohjelma julkaistaan myöhemmin syksyllä.

Kohderyhmä: Hoidon tarpeen arviointia terveysasemilla, yhteispäivystyksissä, yksityisillä lääkäriaemilla sekä työterveyshuollossa tekevät hoitajat sekä terveydenhuollon opiskelijat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Viiden tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 8.2.2022 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Sh, TtM Sofie Lipponen, HUS Psykiatria.

Sh YAMK, AmO Tiina Stenman toimii Oppiportissa verkkokoulutusasiantuntijana. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus akuuttihoitotyöstä niin hoitajana kuin opettajana. Lisäksi hän on kouluttanut pitkään hoidon tarpeen arviointia terveydenhuollon ammattilaisille.

Sh YAMK Petra Kupari toimii Oppiportissa projektipäällikkönä ja tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.