Hoidon tarpeen arviointi: Kiireellisen hoidon tarpeen systemaattinen arviointi

Emil Heinäaho, Tiina Stenman
EAN/tuotenumero
9789523603578
60,00 €
Systemaattisella hoidon tarpeen arvioinnilla tunnistetaan potilaista ne, jotka tarvitsevat kiireellistä hoitoa niistä, jotka voivat odottaa hieman pidempään. Oikein tehty hoidon tarpeen arviointi ohjaa potilaat tarkoituksenmukaiseen hoitopaikkaan oikea-aikaisesti ja auttaa hoidon onnistumisessa.

Webinaarin tarkempi sisältö ja ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Kohderyhmä: Hoidon tarpeen arviointia tekevät sairaanhoitajat sekä alan opiskelijat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Viiden tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 10.5.2022 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Yleislääketieteen erikoislääkäri Emil Heinäaho toimii julkisten palveluiden ylilääkärinä Terveystalossa. Lisäksi hän on yksi Päivystysapu 116117 -palvelun perustajista ja toiminut sen lääketieteellisenä vastaavana.

Sh YAMK, AmO Tiina Stenman toimii Oppiportissa verkkokoulutusasiantuntijana. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus akuuttihoitotyöstä niin hoitajana kuin opettajana. Lisäksi hän on kouluttanut pitkään hoidon tarpeen arviointia terveydenhuollon ammattilaisille. 

Sh YAMK Petra Kupari toimii Oppiportissa projektipäällikkönä ja tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.