Hoidon tarpeen arviointi: Lapsipotilas

Anna Nikula, Anne Ikäheimo
EAN/tuotenumero
9789523603844
60,00 €
Lapsipotilas eroaa monilta osin aikuispotilaasta. Hoidon tarpeen arvioinnissa on huomioitava kaikki lapsen oireet, yleistila ja muut sairaudet. Terveydenhuollon ammattilaisen tulee tunnistaa kriittiset oireet tai puhelimessa tietyt avainsanat, jotka voivat viitata hätätilanteeseen.   

Webinaarissa keskitytään lapsipotilaan kiireellisen hoidon tarpeen arviointiin. Aihetta lähestytään käytännönläheisesti ja osallistujia aktivoiden. Koulutus antaa työkaluja niin puhelimessa kuin kasvotusten tapahtuvaan hoidon tarpeen arviointiin. Webinaarissa ei käsitellä eri alueiden palvelujärjestelmiä eikä eri oireryhmiä.  

Oppimistavoitteet: 
- Tiedän, miten vanhemmalta kysytään lapsen oireista. 
- Osaan arvioida vitaalioireita.  
- Tunnistan lapsen terveyttä uhkaavan tilanteen. 
- Saan vinkkejä lapsen vanhempien kohtaamiseen sekä heidän ohjaukseen ja neuvontaan.

Kohderyhmä: Hoidon tarpeen arviointia yhteispäivystyksissä, puhelinneuvonnassa, terveysasemilla sekä yksityisillä lääkäriasemilla tekevät hoitajat. Webinaari sopii myös terveydenhuollon opiskelijoille.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi . Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 6.9.2022 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Lastentautien el, LL Anna Nikula toimii johtavana ylilääkärinä Helsingin kaupungilla ja on ollut mukana tekemässä Hoidonperusteet.fi -ohjekirjastoa verkkoon kiireellisen hoidon tarpeen arvioinnin tueksi.  

Sh AMK Anne Ikäheimo toimii apulaisosastonhoitajana Uuden lastensairaalan yhteispäivystyksessä HUSissa.  

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa projektipäällikkönä ja tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.