Tyypin 2 diabeteksen hoidon perusteet

Pirjo Ilanne-Parikka, Kati Hannukainen
EAN/tuotenumero
9789523603875
60,00 €
Diabetes on nopeimmin yleistyviä sairauksia Suomessa ja maailmassa, ja sitä sairastaa arviolta jo yli 500 000 suomalaista.  

Webinaari keskittyy diabeteksen perustason hoitoon ja sen tehostamiseen. Osallistujana saat tietoa verenglukoosin seurannan keinoista sekä verenglukoosin hoitamisesta erityisesti hoitajan näkökulmasta. Lisäksi saat eväitä omahoidon ohjaukseen, sillä hoidon onnistumisessa on tärkeää motivoiva, asiakkaan omia voimavaroja tukeva moniammatillinen omahoidon ohjaus ja tuki.  

Oppimistavoitteet: 
- Tunnet nykykäsityksen tyypin 2 diabeteksen synnystä. 
- Tiedät, mitä vaihtoehtoja verenglukoosin hoitamiseen on. 
- Tiedät, mitä sinun hoitajana tulee huomioida ja seurata eri lääkkeitä käytettäessä.  
- Saat käytännönläheisiä vinkkejä asiakkaan omahoidon tukemiseen.

Kohderyhmä: Perusterveydenhuollossa ja työterveyshuollossa tyypin 2 diabeetikoita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset sekä alan opiskelijat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi . Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 25.10.2022 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Sisätautien el, diabeteslääkäri Pirjo Ilanne-Parikka pitää potilasvastaanottoa sekä toimii Terveyskylän Diabetestalon palveluvastaavana ja sisällöntuottajana.  

Terveydenhoitaja Kati Hannukainen toimii diabeteshoitajana Diabetesliitossa.

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa projektipäällikkönä ja tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.