Akuutit tilanteet kotihoidossa ja palveluasumisessa

Laura Pikkarainen, Jonna Laine
EAN/tuotenumero
9789523603882
60,00 €
Pienikin muutos iäkkään terveydentilassa voi aiheuttaa voinnin huononemisen nopeasti. Kotihoidossa sekä palveluasumisessa tulee osata reagoida muuttuviin tilanteisiin. Tärkeää on osata ennaltaehkäistä ja ennakoida voinnin muutokset ja toisaalta tunnistaa akuutit, välitöntä hoitoa vaativat tilanteet. Tavoitteena on hyvä ja turvallinen hoito. 

Yksi vuoden 2021 suosituimmista Oppiportin webinaareista käsitteli akuutteja tilanteita kotihoidossa ja palveluasumisessa. Käyttäjien toiveesta uusimme tämän koulutuksen päivitetyllä sisällöllä myös vuonna 2022. 

Webinaarissa käydään läpi asiakkaan tilan arviointia sekä akuuttien tilanteiden ennakointia kotihoidossa ja palveluasumisessa. Koulutus tarjoaa työkaluja akuuttien tilanteiden tunnistamiseen ja konsultoimiseen. Webinaariin osallistuttuasi tiedät, mitä ottaa huomioon, kun asiakas palaa päivystyksestä kotiin tai palvelutaloon. Saat vinkkejä myös siihen, miten oman työyksikön toimintaa voi kehittää tilanteista oppimalla.  

Oppimistavoitteet: 
-Tiedät, miten arvioit asiakkaan tai asukkaan terveydentilaa ja tunnistat toimintakyvyn sekä terveydentilan muutokset.   
- Tiedät, miten konsultoit asiakkaasta tai asukkaasta.   
- Saat työkaluja akuutin tilanteen tunnistamiseen.   
- Tiedät, mitä huomioida, kun asiakas on käynyt päivystyksessä.  
- Saat työkaluja työstä oppimiseen.

Kohderyhmä: Kotihoidossa ja palveluasumisyksiköissä työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset sekä alan opiskelijat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi . Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 20.9.2022 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Geriatrian ja sisätautien el Laura Pikkarainen toimii Helsingin sairaalan johtajalääkärinä. 

Sh YAMK, tohtorikoulutettava Jonna Laine tekee väitöskirjaa Turun yliopistolla akuuttigeriatriasta. 

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa projektipäällikkönä ja tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.