Vastasyntyneen elvytys

Ulla Sankilampi ja Panu Kiviranta
EAN/tuotenumero
9789523604049
60,00 €
Webinaari keskittyy vastasyntyneen elvytyksen algoritmiin ja elvytyksen kulkuun sekä keskeisiin elvytyksen aikaisiin toimenpiteisiin tuoreen Käypä hoito -suosituksen mukaan. Koulutuksessa käytettävät havainnolliset opetusvideot toimenpiteistä auttavat tuntemaan larynxmaskin käyttötavat, maskiventilaation ja ilmatienhallinnan sekä paineluelvytyksen ja verisuoniyhteyksien avaamisen. Lisäksi tutustutaan Kansalliseen vastasyntyneiden hätätilannekoulutusohjelmaan ja siihen, miten vastasyntyneen elvytystä tulisi kouluttaa.

Oppimistavoitteet:
- Hallitset vastasyntyneen elvytyksen kulun Käypä hoito -suosituksen 2022 mukaisesti.
- Osaat tunnistaa huonokuntoisen vastasyntyneen ja aloittaa elvytyksen.
- Tunnet larynxmaskin käyttötavat vastasyntyneen elvytystilanteessa.
- Tunnet vastasyntyneen elvytyksessä tarvittavien keskeisten toimenpiteiden suorituksen.
- Ymmärrät vastasyntyneen elvytyskoulutuksen merkityksen potilasturvallisuuden kannalta.

Kohderyhmä: Vastasyntyneitä hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset sekä alan opiskelijat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi . Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 8.11.2022 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Lastentautien el, neonatologi, dosentti Ulla Sankilampi, Kuopion yliopistollinen sairaala ja Itä-Suomen yliopisto. Hän on toiminut puheenjohtajana Elvytys (vastasyntynyt) Käypä hoito -suosituksen työryhmässä.

Lastentautien el, neonatologi, LT Panu Kiviranta, Kuopion yliopistollinen sairaala. Panu Kiviranta on Euroopan elvytysneuvoston lasten elvytyksen tieteellisen ja koulutuksen valiokunnan (Science and education committee) jäsen. Hän oli myös mukana Elvytys (vastasyntynyt) Käypä hoito -suositus työryhmässä.

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä ja tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.