Vanhuksen sekavuus

Esa Jämsen ja Jonna Laine
EAN/tuotenumero
9789523604070
60,00 €
Vanhuksen sekavuuden eli deliriumin taustalla on monia erilaisia syitä. Sekavuustila tunnetaan nykyään aiempaa paremmin, mutta edelleen se on alidiagnosoitu ja hoitamattomana hengenvaarallinen tila.

Webinarin sisältö ja oppimistavoitteet julkaistaan myöhemmin.

Kohderyhmä: Iäkkäitä kohtaavat ja hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset sekä alan opiskelijat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi . Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 22.11.2022 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

LT, geriatrian erikoislääkäri Esa Jämsen on geriatrian professori Helsingin yliopistossa. Lisäksi hän toimii ylilääkärinä HUS:n sisätautien ja kuntoutuksen geriatrian linjalla tehtävänään iäkkään sairaalapotilaan hoidon kehittäminen. 

Sh YAMK, tohtorikoulutettava Jonna Laine tekee väitöskirjaa Turun yliopistolla akuuttigeriatriasta. 

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa projektipäällikkönä ja tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.