Tunnista sepsis

Johanna Hästbacka ja Marcus Norrgård
EAN/tuotenumero
9789523604209
60,00 €
Sepsis on infektion aiheuttama vaikea yleistynyt tulehdustila elimistössä, joka voi tappaa nopeasti. Se vie vuosittain 3000 potilasta tehohoitoon, ja tervekin ihminen voi saada vaikean infektion. Sepsiksen tunnistaminen on tärkeää, sillä ensimmäiset tunnit terveydenhuollossa ovat ratkaisevia selviytymisen ja toipumisen kannalta. 

Webinaarissa keskitytään erityisesti sepsiksen ja peruselintoimintojen häiriöiden varhaiseen tunnistamiseen ABCDE- ja NEWS-työkalujen avulla. Koulutus valottaa sepsispotilaan hoitoa akuuttivaiheesta osasto- ja tehohoitoon sekä mitä huomioida sepsiksen jälkeen. Koulutus lisää osallistujan tietoisuutta sepsiksestä.    

Oppimistavoitteet: 
- Tiedät sepsiksen keskeisimmät oireet ja löydökset.  
- Ymmärrät varhaisen tunnistamisen merkityksen.  
- Osaat soveltaa ABCDE- ja NEWS-työkaluja omassa työssäsi sepsiksen ja peruselintoimintojen häiriöiden varhaiseksi tunnistamiseksi. 
- Tiedät, miten sepsispotilasta hoidetaan erilaisissa terveydenhuollon yksiköissä.
- Tiedät, mitä huomioida sepsiksen jälkeen.

Kohderyhmä: Webinaari soveltuu kaikille terveydenhuollon ammattilaisille sekä alan opiskelijoille, joiden tulee osata tunnistaa sepsis ja välittömästi toimia hoidon käynnistämiseksi. 

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 16.5.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.
   

Tekijät

Dosentti, anestesiologian ja tehohoidon el Johanna Hästbacka toimii osastonylilääkärinä HUS Meilahden teho-osastolla. Hän on myös Sepsis ry:n perustaja ja puheenjohtaja.

Sh YAMK Marcus Norrgård toimii sairaanhoitajana HUS Meilahden teho-osastolla sekä Meilahden alueen ElvytysMET -toiminnan koordinoivana vastuuhoitajana.  

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.