EKG ja akuutit rytmihäiriöt

Jukka Kettunen
EAN/tuotenumero
9789523604216
60,00 €
Rytmihäiriöt voivat olla oireettomia tai ne voivat aiheuttaa hyvin erilaisia oireita. Vakavat rytmihäiriöt voivat aiheuttaa hengenahdistusta, rintakipua ja jopa tajunnan menetyksen ja äkkikuoleman. Tärkein tutkimus rytmihäiriön toteamiseksi on sydämen sähkökäyrä eli EKG.

Webinaarissa harjoitellaan akuuttien rytmihäiriöiden tunnistamista käytännönläheisesti. Koulutuksessa perehdytään potilastapauksiin EKG-nauhoineen ja tulkitaan niitä yhdessä asiantuntijan kanssa. Koulutuksessa kerrataan myös EKG:n perusteet ja sen systemaattinen tulkinta. Lisäksi käydään läpi henkeä uhkaavien rytmihäiriöiden hoito ja niiden lääkehoito. 

Oppimistavoitteet: 
- Ymmärrät EKG:n muodostumisen perusteet. 
- Saat lisävalmiuksia EKG:n systemaattiseen tulkintaan. 
- Osaat tunnistaa yleisimmät nopeat ja hitaat rytmihäiriöt.  
- Saat lisätietoa henkeä uhkaavien rytmihäiriöiden hoidosta sekä niiden lääkehoidosta.

Kohderyhmä: Webinaari soveltuu terveydenhuollon henkilöstölle ja alan opiskelijoille, jotka haluavat perustietoa EKG:n systemaattisesta tulkinnasta sekä tavallisimmista akuuteista rytmihäiriöistä. 

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 10.1.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.
 

Tekijät

MSc, palomies-ensihoitaja Jukka Kettunen toimii ensihoidon lehtorina Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Hän on kokenut akuuttihoidon kouluttaja.

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.