Sydämen vajaatoiminta

Enni Tolonen ja Leena Airaksinen
EAN/tuotenumero
9789523604223
60,00 €
Sydämen vajaatoiminta on yksi yleisimmistä kansansairauksista. Sen hoidossa keskeistä on potilaan omahoidon ohjaus, jonka tärkeimpinä tavoitteina ovat toimintakyvyn säilyminen ja pahenemisvaiheiden estäminen, arjesta selviytyminen sekä sairauden hallinta.

Webinaarissa keskitytään sydämen vajaatoimintaa sairastavan potilaan hoitotyöhön ja erityisesti omahoidon ohjaamiseen ja omahoidossa tukemiseen. Osallistujana kuulet, mitä tapahtuu sairauden akuutissa vaiheessa ja sen jälkeen. Opit tunnistamaan pahenemisvaiheen oireet ja tiedät, miten silloin toimia. Käytännönläheinen koulutus antaa työkaluja ja vinkkejä potilaan kanssa toimimiseen. Lisäksi saat tietoa, milloin potilasta hoidetaan perusterveydenhuollossa tai erikoissairaanhoidossa.

Oppimistavoitteet ja ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Kohderyhmä: Webinaari sopii erityisesti avoterveydenhuollossa, kotihoidossa tai hoitolaitoksissa toimivalle hoitohenkilöstölle, joka haluaa kerrata tai päivittää osaamistaan sydämen vajaatoimintapotilaan hoitoon, ohjaamiseen ja kuntouttamiseen liittyen. Koulutus soveltuu myös muille aiheesta kiinnostuneille hoitotyön ammattilaisille ja alan opiskelijoille sekä terveydenhuollon opettajille.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 24.1.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.
   

Tekijät

Sh YAMK, hoitotyön kliininen asiantuntija Enni Tolonen toimii tutkimus- ja kardiologisena hoitajana Etelä-Karjalan keskussairaalan sydäntoimenpideyksikössä ja kardiologian poliklinikalla. 

Sydänfysioterapeutti Leena Airaksinen toimii TAYS Sydänsairaalan fysioterapiapoliklinikalla. 

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.