Laiteturvallisuus

Mari Plukka, Marleena Ruutiainen
EAN/tuotenumero
9789523604292
60,00 €
Kaikkialla potilashoidossa käytetään lääkinnällisiä laitteita. Ammattilaisen tulee olla varma siitä, että hänellä ja muilla laitetta käyttävillä henkilöillä on sen turvallisen käytön vaatima koulutus ja kokemus.

Tiedätkö, mitkä ovat lääkinnällisiä laitteita? Entä mitä laiteturvallisuuteen kuuluu? Osaatko käyttää potilaiden hoitoon liittyviä laitteita turvallisesti? Tunnetko laitteiden elinkaaren? Entä millaisia velvollisuuksia on ammattimaisella käyttäjällä? Miten toimit, jos huomaat poikkeavaa tai tapahtuu jotakin potilasturvallisuutta vaarantavaa tai vaaratilanne?

Webinaari auttaa ymmärtämään oman toimintasi merkityksen laiteturvallisuuden varmistamisessa koko laitteen elinkaaren ajan. Kuulet myös turvallisuuspoikkeamista ja kuinka toimia sellaisessa tilanteessa sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten osaamistavoitteista ja osaamisen varmistamisesta. 

Oppimistavoitteet:
- Tunnet laiteturvallisuuden peruskäsitteet.
- Ymmärrät oman toimintasi merkityksen laitteen ammattimaisena käyttäjänä. 
- Tiedät kuinka toimia potilasturvallisuutta vaarantavassa tai vaaratilanteessa. 
- Tiedät keinoja laiteosaamisen varmistamiseksi.

Kohderyhmä: Webinaari sopii kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä alan opiskelijoille, jotka käyttävät lääkinnällisiä laitteita tai vastaavat niiden hankinnoista tai koulutuksesta.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 11.4.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Sh YAMK Mari Plukka toimii laatujohtajana Pohjanmaan hyvinvointialueella.

Sh YAMK Marleena Ruutiainen toimii laitehallinta-asiantuntijana Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.  

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.