Saattohoito

Marjaana Väänänen ja
EAN/tuotenumero
9789523604391
60,00 €
Saattohoito on palliatiivisen hoidon viimeinen vaihe. Laadukas saattohoito kuuluu kaikille ja se kannattelee ihmisen loppuelämän vaiheita.

Webinaarin sisältö ja oppimistavoitteet julkaistaan myöhemmin.

Kohderyhmä: Hoivalaitoksissa ja perusterveydenhuollossa työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset sekä alan opiskelijat, jotka haluavat lisätä tietojaan ja osaamistaan saattohoidosta.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 7.2.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.
  

Tekijät

Sh YAMK - diakonissa Marjaana Väänänen on palliatiivisen hoitotyön kliininen asiantuntija ja kouluttaja. 

Toinen asiantuntija ilmoitetaan myöhemmin.  

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.