Saattohoito

Tiina Saarto ja Marjaana Väänänen
EAN/tuotenumero
9789523604391
60,00 €
Saattohoito on palliatiivisen hoidon viimeinen vaihe. Laadukas saattohoito kuuluu kaikille ja kannattelee ihmisen loppuelämän vaiheita.


Webinaarissa käsitellään hyvää saattohoitoa niin lääketieteen kuin hoitotyön näkökulmasta. Osallistujana kuulet, miten lähestyvä kuolema tunnistetaan, milloin saattohoitopäätös tehdään ja mitä siinä tulee huomioida. Tutustut saattohoidon toteutuksen perusperiaatteisiin ja siihen valmistautumiseen. Koulutuksessa käsitellään vuorovaikutuksen merkitystä osana onnistunutta saattohoitoa niin ammattilaisten kesken kuin potilaan ja hänen läheistensä kanssa. Lisäksi ymmärrät saattohoidon kuolemaa lähestyvän ihmisen omakohtaisena kokemuksena, jota ohjaa yksilölliset toiveet ja odotukset.

Webinaarissa ei käsitellä eri sairauksien loppuvaiheita ja niiden ominaispiirteitä vaan aihetta lähestytään yleisellä tasolla. 

Oppimistavoitteet:
- Saat eväitä saattohoitopäätöksen tekemiseen.
- Tunnet saattohoidon toteutuksen periaatteet. 
- Ymmärrät vuorovaikutuksen merkityksen osana onnistunutta saattohoitoa.
- Osaat huomioida kuolevan omat toiveet ja odotukset osana hyvää saattohoitoa. 

Kohderyhmä: Hoivalaitoksissa ja perusterveydenhuollossa työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset sekä alan opiskelijat, jotka haluavat lisätä tietojaan ja osaamistaan saattohoidosta.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 7.2.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.
  

Tekijät

LT Tiina Saarto toimii palliatiivisen lääketieteen professorina Helsingin yliopistossa sekä HUS Syöpäkeskuksen ja Palliatiivisen keskuksen ylilääkärinä.

Sh YAMK - diakonissa Marjaana Väänänen on palliatiivisen hoitotyön kliininen asiantuntija ja kouluttaja. 

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Arvio:
100%
2 arvostelua
Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.