Nuorten ahdistus

Silja Kosola ja Riittakerttu Kaltiala
EAN/tuotenumero
9789523604407
60,00 €
Nuoren psyykkisten oireiden ja häiriöiden tunnistaminen on tärkeää, jotta nuori saa nopeasti apua jo varhaisessa vaiheessa. Tässä ovat avainasemassa perusterveydenhuollossa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset.

Webinaarin tarkempi sisältö ja oppimistavoitteet julkaistaan myöhemmin. 

Kohderyhmä: Perusterveydenhuollossa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset ja alan opiskelijat sekä opettajat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 7.3.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.
  

Tekijät

Yleislääketieteen el, nuorisolääkäri, dosentti Silja Kosola toimii tutkijana Lastentautien tutkimuskeskuksessa Helsingissä. Tutkimustyön ohessa hän on toiminut myös koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa Helsingissä ja Espoossa. 

Nuorisopsykiatrian el, dosentti Riittakerttu Kaltiala on nuorisopsykiatrian professori Tampereen yliopistolla ja hän toimii myös Taysin nuorisopsykiatrian vastuualuejohtajana ja ylilääkärinä.

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.