Nuorten ahdistus

Silja Kosola ja Riittakerttu Kaltiala
EAN/tuotenumero
9789523604407
60,00 €
Nuoren psyykkisten oireiden ja häiriöiden tunnistaminen on tärkeää, jotta nuori saa nopeasti apua jo varhaisessa vaiheessa. Tässä ovat avainasemassa perusterveydenhuollossa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset.

Webinaarissa keskitytään noin 13–20-vuotiaiden nuorten ahdistukseen, johon törmätään lähes päivittäin niin koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa kuin perusterveydenhuollossakin. Koulutus valottaa, mikä nuoria ahdistaa tänä päivänä sekä auttaa ymmärtämään ahdistuneisuutta stressioireena ja toisaalta myös ahdistuneisuushäiriönä. Saat tietoa siitä, mitä voidaan tehdä tavallisessa arjessa lähellä nuorta sekä konkreettisia keinoja auttaa ja tukea nuorta jo varhaisessa vaiheessa. Opit myös tunnistamaan tilanteet, joissa nuori tarvitsee terapeuttista hoitoa tai lääkehoitoa ja tiedät, kuinka tehdään hyvä lähete. 

Webinaari sopii terveydenhuollon ammattilaisille, jotka kohtaavat ja hoitavat nuoria työssään ja haluavat päivittää osaamistaan. Koulutus soveltuu myös terveydenhuollon opiskelijoille ja opettajille.

Oppimistavoitteet:
- Ymmärrät ahdistuneisuuden kokemusta niin stressioireena kuin ahdistuneisuushäiriönä.
- Tiedät, mikä nuoria kuormittaa arjessa.
- Saat keinoja auttaa ja tukea nuoria työssäsi.
- Saat lisätietoa ahdistuneisuushäiriöiden hoitolinjoista.

Kohderyhmä: Perusterveydenhuollossa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset ja alan opiskelijat sekä opettajat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 7.3.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.
  

Tekijät

Yleislääketieteen el, nuorisolääkäri, dosentti Silja Kosola toimii tutkijana Lastentautien tutkimuskeskuksessa Helsingissä. Tutkimustyön ohessa hän on toiminut myös koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa Helsingissä ja Espoossa. 

LT, yhteiskuntatieteiden kandidaatti, nuorisopsykiatrian, oikeuspsykiatrian ja psykiatrian el, dosentti Riittakerttu Kaltiala on nuorisopsykiatrian professori Tampereen yliopistolla. Hän toimii myös Taysin nuorisopsykiatrian vastuualuejohtajana ja ylilääkärinä.

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.