Haavadiagnoosi -hoida haava oikein

Stephanie Gustavsen ja Ulla Nuutinen
EAN/tuotenumero
9789523604414
60,00 €
Tiedätkö, millaiset haavat tulee arvioida ja hoitaa päivystyksellisesti? Entä mistä johtuvien haavojen arvioinnin voi tehdä kiireettä? Osaatko arvioida haavapohjan?  Entä tiedätkö, miksi ja miten haavan diagnoosi vaikuttaa hoitosuunnitelman laatimiseen ja sen mukaiseen hoitoon?
 
Webinaari keskittyy haavan diagnoosin merkitykseen sekä diagnoosin mukaiseen hoitosuunnitelman laatimiseen. Koulutuksessa kerrataan tyypilliset syyt haavan taustalla sekä haavan systemaattinen tutkiminen ja arviointi. Saat eväitä hoitosuunnitelman laatimiseen ja toteuttamiseen yhteistyössä potilaan kanssa hänen omat tavoitteensa ja toimintakyky huomioiden. Kuulet myös potilaan sitouttamisesta hoitoonsa ja sen haasteista. Koulutuksessa ei käsitellä haavanhoitotuotteita. 

Oppimistavoitteet:
- Ymmärrät haavan diagnoosin merkityksen haavanhoidossa.
- Tiedät, miten haava arvioidaan. 
- Osaat laatia hoitosuunnitelman haavan diagnoosin mukaisesti.
- Tiedät, miten kompressiohoito toteutetaan. 
- Ymmärrät haavanhoidon merkityksen osana potilaan kokonaisvaltaista hoitoa.

Kohderyhmä: Webinaari sopii erilaisia haavapotilaita kohtaaville ja hoitaville terveydenhuollon ammattilaisille, jotka haluavat päivittää tai kerrata perustietojaan haavanhoidosta. Koulutus soveltuu myös alan opiskelijoille ja opettajille.  

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 21.3.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

LL, yleislääketieteen erikoistuva lääkäri Stephanie Gustavsen toimii Sipoon terveyskeskuslääkärinä erityisvastuualueenaan haavanhoito ja sen kehittäminen. 

Sh YAMK Ulla Nuutinen on auktorisoitu haavanhoitaja ja hänellä on pitkä kokemus sekä erikoissairaanhoidosta että perusterveydenhuollon yksiköistä. 

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.