Hoidon linjaukset ja elämän loppuvaiheen hoitosuunnitelma

Annastiina Tuomainen ja Juho Lehto
EAN/tuotenumero
9789523604421
60,00 €
Ajoissa tehdyt hoidon linjaukset ja hoitosuunnitelma mahdollistavat hoidon jatkuvuuden ja hyvän hoidon elämän loppuvaiheessa. Ne auttavat suunnittelemaan hoitoa tavoitteiden mukaiseksi, huomioivat potilaan toiveet ja tukevat myös läheisten jaksamista.

Webinaari tarjoaa perustietoa hoidon linjauksista ja elämän loppuvaiheen hoitosuunnitelmasta. Se auttaa ymmärtämään miten ja miksi elämän loppuvaiheen suunnitelma laaditaan, ja mikä on terveydenhuollon ammattilaisen rooli sen toteutumisessa. Kuulet myös vuorovaikutuksen merkityksestä niin ammattilaisen ja potilaan kesken kuin eri ammattilaisten kesken. Onnistunut vuorovaikutus on avain onnistuneeseen hoitoneuvotteluun sekä hoitosuunnitelman toteutumiseen. Lisäksi saat vinkkejä, kuinka sietää omaa epävarmuutta ja ahdistusta hoitosuunnitelman toteuttajana. 
Webinaari sopii erityisesti elämän loppuvaiheessa olevia potilaita ja hoivan asukkaita kohtaaville ja hoitaville lääkäreille sekä hoitotyöntekijöille. Koulutus sopii myös muille aiheesta kiinnostuneille terveydenhuollon ammattilaisille sekä alan opiskelijoille ja opettajille. 

Oppimistavoitteet:
-  Tiedät mitä hoitolinjaus, hoidon rajaus ja elämän loppuvaiheen hoitosuunnitelma tarkoittavat.
- Tiedät miksi ja miten elämän loppuvaiheen hoitosuunnitelma tehdään.
- Ymmärrät hoitajan roolin elämän loppuvaiheen hoitosuunnitelmassa.
- Ymmärrät elämän loppuvaiheen hoitosuunnitelman merkityksen eri potilasryhmissä.

Kohderyhmä: Terveydenhuollon henkilöstö sekä alan opiskelijat ja opettajat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 2.5.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

LT Juho Lehto ttoimii palliatiivisen lääketieteen professorina Tampereen yliopistossa ja ylilääkärinä TAYS palliatiivisessa keskuksessa. 

TM, eMBA, sh Annastiina Tuomainen toimii johtajana Kontulan seniorikeskuksessa Helsingin kaupungilla. Hän työskentelee myös työnohjaajana.

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.