Hoidon linjaukset

Tekijät
EAN/tuotenumero
9789523604421
60,00 €
Ajoissa tehdyt hoidon linjaukset ja hoitosuunnitelma mahdollistavat hoidon jatkuvuuden ja hyvän hoidon yhteisymmärryksessä potilaan kanssa. Ne auttavat suunnittelemaan hoitoa tavoitteiden mukaiseksi, ja lisäksi ne tukevat myös läheisten jaksamista.

Webinaarin tarkempi sisältö ja oppimistavoitteet julkaistaan myöhemmin.

Kohderyhmä: Terveydenhuollon henkilöstö sekä alan opiskelijat ja opettajat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 2.5.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi.

Tekijät

Webinaarin asiantuntijat julkistetaan myöhemmin.

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.