Kaatumisten ehkäisy

Maarit Piirtola ja Hanna Pajulammi
EAN/tuotenumero
9789523604759
60,00 €
Käytännönläheinen webinaari keskittyy iäkkäiden kaatumisriskin arviointiin sekä kaatumisten ehkäisyyn kotona ja hoitolaitoksissa tapausesimerkin avulla. Koulutus lisää ymmärrystä toimintakykyyn vaikuttavista sisäisistä ja ulkoisista tekijöistä, ja vahvistaa osallistujan kykyä hahmottaa kaatumisiin ja niiden ehkäisyyn vaikuttavia asioista iäkkään arjessa ja toiminnoissa. Lisäksi koulutus tarjoaa ideoita ja keinoja edistää iäkkään arjen aktiivisuutta sekä toimintakyvyn tukemista ja säilyttämistä.

Oppimistavoitteet:
- Osaat arvioida iäkkään kaatumisen riskitekijöitä.
- Ymmärrät pitkäaikaissairauksien ja lääkityksen vaikutuksen kaatumisrikiin.
- Ymmärrät moniammatillisen yhteistyön merkityksen kaatumisten ehkäisytyössä.  
- Osaat havainnoida liikkumisen turvallisuuteen vaikuttavia asioita iäkkään arjesta ja toiminnoista sekä reagoida niihin toimintakyvyn säilyttämiseksi. 
- Ymmärrät iäkkään arjen fyysisen aktiivisuuden merkityksen kaatumisten ehkäisylle. 

Kohderyhmä: Iäkkäitä hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset sekä muut iäkkäiden parissa työskentelevät.  

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 19.9.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

LT, geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Hanna Pajulammi toimii ylilääkärinä Sairaala Novassa Keski-Suomen hyvinvointialueella. 

Dosentti, FT, ft Maarit Piirtola toimii vanhempana tutkijana Helsingin yliopistolla ja UKK-instituutissa. Asiantuntijatyön lisäksi hän on tehnyt pitkään kliinistä ja koulutustyötä iäkkäiden kuntoutuksen ja iäkkäiden kaatumisten ehkäisyn parissa.

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.