Sepelvatimotauti

Essi Ryödi ja Sari Ervasti
EAN/tuotenumero
9789523604766
60,00 €
Sepelvaltimotauti on yksi yleisimmistä kansansairauksistamme. Sepelvaltimotautiin sairastunut tarvitsee pysyvää lääkehoitoa, mutta elintapahoito sen rinnalla on yhtä tärkeää. Hoidon jatkuvuudesta tulee huolehtia erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon yhteistyönä. 

Webinaarissa avataan vakaata sepelvaltimotautia sairastavan hoitopolkua sekä hoidon kulmakiviä. Osallistujana saat perustietoa sepelvaltimotaudista ja sen riskitekijöistä. Kuulet eri hoitomuodoista sekä potilaan ohjauksesta ja motivoinnista omahoitoon. Webinaarissa ei käsitellä akuuttia sepelvaltimotautikohtausta.

Oppimistavoitteet:
- Opit, mitä on sepelvaltimotauti ja kuinka se tunnistetaan.
- Ymmärrät riskitekijöiden ja omahoidon merkityksen sepelvaltimotaudin hoidossa. 
- Saat vinkkejä potilaan ohjaamiseen ja motivointiin.
- Osaat tukea potilasta elintapahoidon toteuttamisessa ja sairauden omaseurannassa. 

Kohderyhmä:  Sydänpotilaita hoitavat ja kohtaavat terveydenhuollon ammattilaiset perusterveydenhuollossa sekä alan opiskelijat ja opettajat. 

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 24.10.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Sh AMK Sari Ervasti toimii sydänhoitajana Kuusamossa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella. 

LT, kardiologi Essi Ryödi toimii apulaisylilääkärinä ja interventiokardiologian toimintopäällikkönäTampereen Sydänsairaalassa.

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.