Hoidon tarpeen arviointi: Kriittiset oireet

Minna Halinen ja Anniina Valkeasuo
EAN/tuotenumero
9789523604780
60,00 €
Webinaarin keskiössä on kriittisesti sairastuneen tai loukkaantuneen potilaan tunnistaminen. Koulutus valottaa mitä hoidon tarpeen arviointi on terveydenhuollon erityisosaamisena ja minkälaisia ajatus- ja toimintamalleja se sisältää kriittisesti sairastuneen potilaan tunnistamiseksi isosta potilasmassasta. Miten poimit oleelliset asiat esitiedoista ja haastattelusta välttäen harhat ja sudenkuopat? Kuinka tunnistaa vakavat ongelmat? Onko potilaan ongelma somaattinen vai jotain muuta?

Webinaarissa käsitellään käytännönläheisten esimerkkien kautta, miten tunnistaa välitöntä tai kiireellistä hoitoa vaativa potilas, ja kuinka esimerkiksi tehdä hyvä HTA-konsultaatio.

Webinaarissa käydään läpi kasvotusten ja puhelimitse tapahtuvaa aikuisten hoidon tarpeen arviointia. Webinaarissa ei käsitellä erilaisia palvelujärjestelmiä tai hoitoon ohjausta eikä suunterveyden hoidon tarpeen arviointia.

Oppimistavoitteet:
- Tunnistat tavallisimmat riskioireet ja vammamekanismit, jotka vaativat välitöntä tai kiireellistä hoitoa.
- Saat työkaluja ja käytännönläheisiä tekniikoita kriittisen potilaan tunnistamiseksi hoidon tarpeen arvioinnissa.
- Ymmärrät moniammatillisen yhteistyön sekä potilaan roolin merkityksen osana onnistunutta hoidon tarpeen arviointia.
- Ymmärrät, mitä hoidon tarpeen arviointi on erityisosaamisena.

Kohderyhmä: Hoidon tarpeen arviointia tekevät terveydenhuollon ammattilaiset.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 7.11.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

LL, yleislääketieteen erikoislääkäri Minna Halinen on kouluttajalääkäri yleislääketieteen ja akuuttilääketieteen aloilla sekä HUS 116117 päivystysavun lääketieteellinen asiantuntija HUS Akuutissa.Hän toimii myös asiantuntijalääkärinä potilasvakuutuskeskuksessa ja Hoidonperusteet -asiantuntijaryhmässä, joka toteuttaa STM:n toimeksiannosta ohjeita ammattilaisille. Lisäksi hän toimii Asiakas- ja potilasturvallisuuskeskuksessa koulutusylilääkärinä ja tutkijana.

Sh AMK Anniina Valkeasuo työskentelee sairaanhoitajana Meilahden yhteispäivystyksessä. Hoidon tarpeen arvioinnista työkokemusta hänellä on myös terveysasemalta sekä HUS 116117 päivystysavusta.

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.