Muistisairaan hyvä hoito

Maiju Jämsä ja Marika Kandell
EAN/tuotenumero
9789523604797
60,00 €
Muistisairaan hyvän hoidon lähtökohtana on muistisairaan elämänarvojen, elämäntavan ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen.

Webinaarissa käsitellään käytännönläheisin esimerkein, kuinka muistisairaan omannäköistä ja aktiivista arkea voidaan tukea tavalla, joka auttaa hänen toimintakykynsä säilyttämisessä ja ylläpitämisessä. Lisäksi puhutaan moniammatillisesta yhteistyöstä, jota tehdään yhdessä muistisairaan kanssa. Osallistujana saat vinkkejä niin hyvään konsultointiin kuin ennakoivan hoitosuunnitelman aktiiviseen ylläpitämiseen ja toteuttamiseen. Kuulet myös muistisairaan ja hänen läheistensä kohtaamisesta. Koulutuksessa ei käsitellä lääkehoitoa syvällisesti.

Oppimistavoitteet julkaistaan syksyllä.

Kohderyhmä: Kotihoidossa, tehostetussa palveluasumisessa ja muissa hoivayksiköissä työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset sekä alan opiskelijat ja opettajat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 21.11.2023 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Geronomi AMK Maiju Jämsä työskentelee muistineuvojana Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella. Hän on ollut mukana kirjoittamassa Duodecimin oppikirjaa ja oppaita muistisairauksista.

LL Marika Kandell toimii vastuulääkärinä tehostetussa palveluasumisessa Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella.

Sh YAMK, kliininen asiantuntija Petra Kupari toimii Oppiportissa tuotepäällikkönä sekä tämän webinaarin puheenjohtajana. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.