Muistisairaan hyvä hoito

Maiju Jämsä ja Marika Kandell
EAN/tuotenumero
9789523604797
60,00 €
Webinaarissa käsitellään käytännönläheisin esimerkein, kuinka muistisairaan omannäköistä ja aktiivista arkea voidaan tukea tavalla, joka auttaa hänen toimintakykynsä säilyttämisessä ja ylläpitämisessä. Lisäksi puhutaan moniammatillisesta yhteistyöstä, jota tehdään yhdessä muistisairaan kanssa. Osallistujana saat vinkkejä niin hyvään konsultointiin kuin ennakoivan hoitosuunnitelman aktiiviseen ylläpitämiseen ja toteuttamiseen. Kuulet myös muistisairaan ja hänen läheistensä kohtaamisesta. Koulutuksessa ei käsitellä lääkehoitoa syvällisesti.

Oppimistavoitteet:
- Saat keinoja muistisairaan ja hänen läheistensä voimavaralähtöiseen kohtaamiseen. 
- Tiedät, miten voit tukea ja ylläpitää muistisairaan aktiivista arkea sekä toimintakykyä.
- Tunnistat olennaiset asiat muistisairaan voinnissa hyvän hoidon turvaamiseksi. 
- Saat vinkkejä hyvään konsultaatioon ja turvalliseen tiedonkulkuun. 
- Ymmärrät, miksi ennakoiva hoitosuunnitelma tehdään ja miten sitä toteutetaan.

Kohderyhmä: Kotihoidossa, tehostetussa palveluasumisessa ja muissa hoivayksiköissä työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset sekä alan opiskelijat ja opettajat.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 30.4.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Maiju Jämsä
Geronomi AMK, muistineuvoja, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue.

Marika Kandell 
LL, vastuulääkäri, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue.

Petra Kupari
tuotepäällikkö, Kustannus Oy Duodecim, Oppiportti. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.