EKG ja iskemiatulkinta

Jukka Kettunen
EAN/tuotenumero
9789523605282
60,00 €
Webinaarissa harjoitellaan iskemiamuutosten tunnistamista käytännönläheisesti. Koulutuksessa perehdytään potilastapauksiin EKG-nauhoineen ja tulkitaan niitä yhdessä asiantuntijan kanssa. Koulutuksessa kerrataan sepelvaltimoiden anatomia, EKG-kytkennät sekä laadukas EKG-rekisteröinti. Koulutuksessa ei käsitellä lääkehoitoa. 

Oppimistavoitteet:
- Osaat tunnistaa EKG:stä tavallisimmat sydänlihasiskemiaan viittaavat muutokset.
- Saat lisätietoa sydämen anatomiasta ja fysiologiasta liittyen iskemiatulkintaan.
- Ymmärrät potilaan esitietojen merkityksen EKG-tulkintaan liittyen. 
- Tunnistat laadukkaan ja oikein rekisteröidyn EKG:n. 

Kohderyhmä: Webinaari soveltuu terveydenhuollon henkilöstölle ja alan opiskelijoille, jotka haluavat perustietoa EKG:n iskemiatulkinnasta.
 
Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 9.1.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Jukka Kettunen
MSc, palomies-ensihoitaja, ensihoidon lehtori, Metropolia Ammattikorkeakoulu.

Petra Kupari
tuotepäällikkö, Kustannus Oy Duodecim, Oppiportti. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.