Ikääntyneiden suun terveys

Niina Nivala-Huhtaniska ja Päivi Siukosaari
EAN/tuotenumero
9789523605299
60,00 €
Webinaari käsittelee iäkkään suun terveyden perusteita antaen käytännönläheisiä vinkkejä ja työkaluja suun terveyden edistämiseen sekä ylläpitämiseen. Koulutuksessa käydään läpi tavallisimpia suun terveyden haasteita ja puhutaan hoitopoluista sekä hoitosuosituksista. Koulutuksen jälkeen tiedät, miltä terve suu näyttää ja kuinka voit omalla toiminnallasi vaikuttaa ikääntyneen suun terveyteen.

Oppimistavoitteet:
- Ymmärrät suun terveyden merkityksen osana iäkkään kokonaisterveyttä ja elämänlaatua. 
- Tiedät oman roolisi ja vastuusi iäkkään suun terveyden edistämisessä ja ylläpitämisessä.
- Saat keinoja tehdä vaikuttavaa työtä.
- Saat käytännön työkaluja arjen työhön.

Kohderyhmä: Ikääntyneitä hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset etenkin kotihoidossa ja hoivayksiköissä. Webinaari soveltuu myös alan opiskelijoille ja opettajille. 

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 6.2.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Niina Nivala-Huhtaniska  
Hammashoitaja, suuhygienisti, järjestöasiantuntija, Tehy ry. 

Päivi Siukosaari 
HLT, erikoishammaslääkäri, yliopistonlehtori, Helsingin yliopisto.  

Petra Kupari
tuotepäällikkö, Kustannus Oy Duodecim, Oppiportti. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.