Astman omahoidon ohjaus

Johanna Salimäki ja Tanja Utriainen
EAN/tuotenumero
9789523605398
60,00 €
Webinaari päivittää perustietosi astmasta sekä keskeisistä potilasohjauksessa huomioitavista asioista. Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin astman hoidon apuvälineisiin sekä neuvonnan ja ohjauksen keinoihin. Saat työkaluja potilasohjaukseen sekä vinkkejä omahoitoon motivoimiseen. Lisäksi kuulet tavallisimmista apteekissa havaituista ongelmista ja väärinymmärryksistä, joihin voidaan hyvällä potilasohjauksella vaikuttaa.  Webinaarissa käsitellään yli 16-vuotiaiden astmaatikkojen hoitoa ja ohjausta. 

Kohderyhmä: Webinaari sopii aikuisia astmapotilaita kohtaaville ja hoitaville terveydenhuollon ammattilaisille sekä alan opiskelijoille ja opettajille. 

Oppimistavoitteet:
- Päivität perustietosi astmasta.
- Saat käytännönläheisiä vinkkejä omahoidon tukemiseen ja asiakkaan motivoimiseen.
- Tunnistat merkit, jolloin potilaan hoitoa tulee tehostaa.
- Tiedät millaista ohjausta ja neuvontaa apteekeissa voidaan antaa.


Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 6.2.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Johanna Salimäki 
Proviisori, FaL, apteekkari Mellunmäen Uusi Apteekki, Helsinki. 

Tanja Utriainen 
Sairaanhoitaja, astmahoitaja, HUS Hyvinkään keuhkopoliklinikka.

Petra Kupari 
tuotepäällikkö, Kustannus Oy Duodecim, Oppiportti. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.