Monikulttuurisuus terveydenhuollossa

Valentina Oroza ja Sari Rinta-Filppula
EAN/tuotenumero
9789523605473
60,00 €
Webinaari valottaa kulttuuritaustan merkitystä potilas- ja asiakaskohtaamisessa. Osallistujana tutustut peruskäsitteisiin, saat tietoa ulkomaalaistaustaisten terveydestä ja tiedät, mihin palveluihin he ovat oikeutettuja. Kuulet käytännön esimerkkien kautta sensitiivisestä kohtaamisesta ja sen haasteista saaden samalla konkreettisia vinkkejä omaan työhösi. 

Oppimistavoitteet:
- Saat perustietoa kulttuuritaustan vaikutuksesta terveyteen ja sairauskäsityksiin.
- Kohtaat rohkeasti eri kulttuuritaustasta tulevia ihmisiä.
- Ymmärrät pakolaisuuden ja trauman vaikutuksen kohtaamiseen ja terveyteen.
- Saat käytännön työkaluja kohtaamisiin ja vaikeiden asioiden puheeksi ottoon. 

Kohderyhmä: Webinaari soveltuu kaikille terveydenhuollon ammattilaisille sekä alan opiskelijoille ja opettajille, jotka tarvitsevat perustietoa aiheesta tai haluavat päivittää tietojaan ja osaamistaan. 

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 12.3.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Valentina Oroza 
Terveyskeskuslääkäri, psykoterapeutti. 

Sari Rinta-Filppula 
Terveydenhoitaja, kätillö AMK.

Petra Kupari
Tuotepäällikkö, Kustannus Oy Duodecim, Oppiportti. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.