Rintasyövän monet kasvot – Tutkimuksesta hoitopolulle

Heidi Hammarsten
1. painos 2024, 250 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789523605480
Saatavuus
Tulossa
32,00 €

Rintasyövän monet kasvot – tutkimuksesta hoitopolulle on yleistajuinen tietopaketti rintasyövän asiantuntijatiedosta erilaisille hoitopoluille jalostettuna. Selkeässä ja yleistajuisessa kirjassa kuvataan, miten monimuotoisesta sairaudesta rintasyövässä on kyse, miten oma tapaus suhtautuu kokonaisuuteen, miten hoito on kehittynyt ja miten se juuri nyt kehittyy. 

Rintasyöpään sairastuu vuosittain 5 000 naista, ja sairaus koskettaa myös heidän lähipiiriään. Syövänhoidon suurista linjoista maassamme vallitsee kohtalainen yksimielisyys, mutta mitä pienempiin asioihin mennään, sitä enemmän on hajontaa.  Uusia tutkimustuloksia tulee jatkuvasti, ja niiden soveltamisvauhti vaihtelee yksiköstä ja lääkäristä toiseen.

Kirja välittää tietoa syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen, mutta se kertoo myös terveydenhuollon ammattilaisille ja päättäjille, miltä järjestelmä potilaan näkökulmasta näyttää. Kirjassa yhdistyvät rintasyövän ja sen hoidon historia, nykypäivä ja vähän tulevaisuuskin unohtamatta potilaiden arkea ja ammattilaisten näkökulmaa.


Tekijät

Heidi Hammarsten on taloustoimittajataustainen viestintäyrittäjä, joka nauttii haastaviin aiheisiin paneutumisesta. Hän on sairastanut rintasyövän ja päätoimittaa Rintasyöpäyhdistys Europa Donnan Rinnakkain-lehteä.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.