Ajankohtaista allergioista

Tuuli Heinikari ja Tytti Suomalainen
EAN/tuotenumero
9789523605510
60,00 €
Tiedätkö mitä eroa on allergialla ja yliherkkyydellä? Tunnistatko potilaan, joka voisi hyötyä siedätyshoidosta? Entä tunnetko siedätyshoitojen nykykäytännöt? Webinaari päivittää perustiedot aikuisten allergiasta ja sen hoidosta. Kuulet lääkehoidon ja ei lääkkeellisen hoidon lisäksi, millaista on hoitajan antama hoito ja ohjaus sekä omahoidossa tukeminen. Webinaarissa käydään läpi myös siedätyshoitojen nykykäytännöt huomioiden ristiallergiat, luonnollisen siedättymisen sekä totaalisen välttelyn välttämisen. 

Webinaarissa ei puhuta ruokasiedätyksistä.

Oppimistavoitteet: 
- Tiedät mitä allergia on.
- Tiedät, miten allergiaa hoidetaan. 
- Tunnistat potilaan, joka voisi hyötyä siedätyshoidosta. 
- Tiedät, miten siedätyshoitoa toteutetaan. 

Kohderyhmä: Perusterveydenhuollossa aikuispotilaita hoitavat ammattilaiset sekä alan opiskelijat ja opettajat, jotka haluavat päivittää tietonsa aiheesta.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 27.2.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Tuuli Heinikari
LL, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri, HUS Iho- ja allergiasairaala.

Tytti Suomalainen 
Sairaanhoitaja AMK, HUS Iho- ja allergiasairaala. 

Petra Kupari, 
Tuotepäällikkö, Kustannus Oy Duodecim, Oppiportti.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.