Akuutti aivoverenkiertohäiriö

Johanna Martin ja Marjaana Tiainen
EAN/tuotenumero
9789523605527
60,00 €
Webinaarissa kerrataan aivoverenkiertohäiriöiden eri tyypit, riskitekijät ja oireet sekä esiintyvyys. Saat tietoa AVH-potilaan tarkkailusta ja seurannasta ja niissä erityisesti huomioitavista asioista. Koulutuksessa käydään lyhyesti läpi akuuttivaiheen hoito sekä erikoissairaanhoidon hoitomahdollisuudet. Lisäksi keskustellaan hoitajan ja lääkärin välisestä yhteistyöstä sekä jatkohoitoon siirryttäessä huomioitavista olennaisista asioista. 
Koulutuksessa ei käsitellä aivoverenvuotojen hoitoa eikä AVH-potilaan kuntoutusta.

Oppimistavoitteet:
- Tunnistat AVH:n oireet.
- Tiedät miten ja miksi AVH-potilaan vointia seurataan ja tarkkaillaan.
- Tiedät AVH:n hoitomahdollisuudet.
- Saat valmiuksia AVH-potilaan kohtaamiseen.

Kohderyhmä: Webinaari soveltuu erityisesti ammattilaisille, jotka kaipaavat perustietoa tai niiden päivitystä AVH-potilaan tunnistamisesta ja hoidosta.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 2.4.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Johanna Martin
Sairaanhoitaja, HUS Neurokeskus. 

Marjaana Tiainen 
Dosentti, neurologian erikoislääkäri, HUS Siltasairaala. 

Petra Kupari 
tuotepäällikkö, Kustannus Oy Duodecim, Oppiportti. 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.