Tunnista, kohtaa ja hoida ADHD-oireinen

Anita Puustjärvi ja Kirsi Saukkola
EAN/tuotenumero
9789523605541
60,00 €
ADHD:lla tarkoitetaan aktiivisuuden ja tarkkaavaisuuden neurokehityksellistä häiriötä, jota esiintyy noin 5–7- %:lla kouluikäisistä ja 2–4- %:lla aikuisista. Sen ydinoireita ovat tarkkaamattomuus, aktiivisuuden säätelyn vaikeus ja impulsiivisuus. ADHD:n hoidossa voidaan käyttää psykososiaalisia menetelmiä ja lääkehoitoa.

Webinaari päivittää tietosi ADHD:sta käytännönläheisestä näkökulmasta eri ikäryhmät huomioiden. Webinaarista saat tietoa siitä, miten oireet ilmenevät arjessa, miten oireita arvioidaan ja hoidetaan sekä vinkkejä ADHD-oireisen kohtaamiseen. Koulutus lisää ymmärrystä ADHD-oireiden aiheuttamista haasteista sekä oireiden kanssa selviytymisen keinoista.

Oppimistavoitteet:
- Tiedät perusperiaatteet ADHD:n diagnosoinnista ja hoidosta.
- Saat tietoa ADHD:sta ja oireiden ilmenemisestä eri ikäryhmissä.
- Ymmärrät ammattilaisen roolin ADHD-oireisen hoidossa ja tukemisessa.
- Osaat kohdata ADHD-oireisen arvostavasti.
- Saat tietoa ADHD-oireisen arjen sujuvuutta tukevista keinoista.

Kohderyhmä: Terveydenhuollon ammattilaiset sekä alan opiskelijat ja opettajat, jotka tarvitsevat perustietoa aiheesta.

Rekisteröidy tai kirjaudu verkkokauppaan Duodecim-tilisi tunnuksilla ennen ilmoittautumista. Näin saat osallistumisoikeuden webinaariin. 

Tarkista ennen webinaariin ilmoittautumista, onko työnantajallasi jo webinaarilisenssi hankittuna. Kirjaudu Oppiporttiin työpaikan verkossa omilla käyttäjätunnuksillasi. Jos oranssissa ilmoittautumispainikkeessa lukee ”Avaa webinaari”, on sinulla osallistumisoikeus webinaariin eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön webinaariosallistumiseen. Kymmenen tai useamman osallistujan ryhmät hinnoitellaan erikseen. Tiedustele tarjousta 23.1.2024 mennessä tai kysy lisätietoa osoitteesta oppiportti@duodecim.fi. 

Tekijät

Anita Puustjärvi
Lastenpsykiatrian erikoislääkäri, lastenpsykiatrian vastuulääkäri, Pohjois-Savon hyvinvointialue. 

Kirsi Saukkola
Terveysneuvos.

Petra Kupari 
Tuotepäällikkö, Kustannus Oy Duodecim, Oppiportti. 


Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.