Akuuttihoidon laitteet

Pekka Pölönen, Tero Ala-Kokko, Kai Helveranta, Helena Jäntti, Anne Kokko (toim.)
1. painos 2013, 280 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516564350
Saatavuus
Varastossa
Suositushinta 63,00 €
Hinta 44,10 €
Oppaassa käsitellään laitekohtaisesti käyttöaiheet ja vasta-aiheet, käytön periaatteet, käyttö erityistilanteissa, varotoimet, käyttöturvallisuus ja potilasturvallisuus. Oppaan sisältämän ohjeistuksen avulla parannetaan edellytyksiä käyttää sairaalalaitteita oikein, turvallisesti ja tarkoituksenmukaisella tavalla.

Keskeisen osan oppaan sisällöstä muodostavat artikkelit, jotka käsittelevät hengityksen, verenkierron ja keskushermoston toiminnan valvonnassa ja häiriöiden hoidossa käytettyjä laitteita. Diagnostiikkalaitteet käsitellään erikseen.

Opas korvaa työpaikkojen omaan käyttöön laadittuja ohjeita, jotka ovat usein vanhentuneita ja puutteellisia. Aina ohjeita ei ole erikseen laadittu, vaan käytössä on vain laitevalmistajien käsikirjoja, joista olennaisen tiedon löytäminen on vaikeaa.

Opas on laadittu ensihoidon, päivystyksen ja tehohoidon käytännön työn apuvälineeksi. Se on hyödyllinen myös työhön perehdyttämisessä ja laitekoulutuksessa sekä perusopinnoissa.

Tekijät

 

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.