Päivystyskirurgian opas

Ari Leppäniemi, Jarkko Pajarinen, Eero Hirvensalo, Paulina Salminen (toim.)
3., uudistettu painos 2019, 496 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516564367
Saatavuus
Varastossa
75,00 €
Päivystyskirurgian oppaan kolmas, uudistettu painos kattaa lähes kaikki aikuisten päivystyskirurgiset tilanteet. Sisällön päivittämisessä huomiota on kiinnitetty erityisesti kiireellisten toimenpiteiden ja tutkimusten ohjeistukseen sekä yleisimpien tapausten toimintalinjojen hyvään hahmottumiseen.

Merkittävimmin ovat uudistuneet akuuttia vatsaa, vatsavammoja, verisuonikirurgiaa, yläraajavammoja sekä lantion ja alaraajan vammoja käsittelevät osuudet. Kaikkien artikkelien tiedot on tarkistettu. Oppaan 218 artikkelia sisältävät ajantasaiset ja käytännönläheiset toimintaohjeet päivystyskirurgisista tilanteista.

Opas on laadittu kirurgipäivystäjien ja kirurgisia toimenpiteitä tekevien työn tueksi. Lisäksi se on hyödyllinen päivystyspotilaita kohtaaville lääkäreille diagnostiikan, läheteperusteiden ja hoitopaikka-arvion tekemisen kannalta.

Tekijät

Päätoimittajat

Ari Leppäniemi LKT, prof.
Eero Hirvensalo LKT, prof.
Jarkko Pajarinen LT, dos.
Paulina Salminen LT, prof.

Vastuutoimittajat

Anders Ahlbäck LKT, dos.
Vesa Anttila LT, dos.
Lauri Handolin LT, dos.
Jyrki Kankare LT
Risto Kontio LT, dos.
Hannu Kuokkanen LKT, dos.
Jan Lindahl LT, dos.
Jari Räsänen LT, dos.
Jari Siironen LT, dos.
Tim Söderlund LT
Kimmo Taari LT, prof.
Erkki Tukiainen LKT, prof.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.