Vastasyntyneiden akuuttihoito

Päivi Luukkainen, Marjo Metsäranta, Ulla Sankilampi (toim.)
1. painos 2019, 424 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516565159
Saatavuus
Varastossa
72,00 €
Vastasyntyneiden akuuttihoito sisältää toimintaohjeet vastasyntyneiden kiireellistä hoitoa vaativien sairauksien diagnostiikasta ja hoidosta, elvytyksestä, tavallisimmista toimenpiteistä sekä sairaalasiirroista. Oppaassa käsitellään myös riskiraskauksien ja riskiryhmiin kuuluvien lasten seurantaa. Yleisimpien sairauksien lisäksi mukana on joitakin harvinaisia välitöntä hoitoa vaativia tiloja.

Sisältö pohjautuu uusimpaan tutkimustietoon sekä kansainvälisiin ja kansallisiin hoitosuosituksiin. Koska vastasyntyneiden hoidosta on vain niukasti näyttöön perustuvia hoitosuosituksia, monet ohjeet perustuvat suomalaisten yliopistosairaaloiden suosituksiin.

Oppaan käytännönläheiset ohjeet tukevat vastasyntyneitä hoitavien ja raskauden seurantaa tekevien ammattilaisten työtä ja yhteistyötä. Erityisen tarpeellinen opas on teho-osastoilla työskenteleville sekä niille, jotka arvioivat hoidon tarpeen synnytysosastoilla ja päivystyksessä. Opas korvaa aiemmin käytössä olleen Vastasyntyneiden tehohoito -oppaan.Tekijät

Päätoimittaja

Päivi Luukkainen LT, dos.

Toimittajat

Marjo Metsäranta LT, dos.
Ulla Sankilampi LT, dos.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.