Ei tuotteita0,00 €

Ei tuotteita0,00 €

Lastentautien päivystyskirja

Lastentautien päivystyskirja

Matti Korppi, Liisa Kröger, Heikki Rantala, Harri Niinikoski (toim.)

3., uudistettu painos 2016, 362 sivua, nidottu

EAN/tuotenumero:
9789516565296
Saatavuus:
Varastossa
68,00 €
Lastentautien päivystyskirjan kokonaan uudistettu kolmas painos sisältää keskeiset tiedot lasten yleisimmistä äkillisistä sairauksista sekä käytännönläheiset ja konkreettiset toimintaohjeet päivystystilanteisiin.  Opas auttaa määrittämään toimenpiteiden ja tutkimusten kiireellisyyttä ja ohjaa toimintaa päivystystilanteessa.

Lastentautien päivystyskirjan yli 80 artikkelia on päivitetty kauttaaltaan. Myrkytyksiä käsitellään aiempaa tarkemmin ja elinsiirtolapsen päivystykselliset ongelmat on otettu kirjaan
lukijoiden toiveiden pohjalta. Toimenpiteitä on täydennetty, ja uutena aiheena käsitellään korkeavirtaushoitoa, joka on tullut käyttöön viime vuosien aikana. 

Lastentautien päivystyskirja on suunnattu lasten äkillisiä sairauksia hoitaville lääkäreille sekä avohoidon että sairaaloiden päivystyspisteissä. Se on tarkoitettu täydentämään lastentautien oppikirjaa sekä tehohoito-oppaita. Käytännönläheisenä ja helppokäyttöisenä tietolähteenä Lastentautien päivystyskirja auttaa nimenomaan päivystäviä lääkäreitä täydentäen lastensairaaloiden paikallisia hoito-ohjeita niiden pohjana.