Voimaa – hyvän elämän polku

Krisse Lipponen, Anneli Litovaara, Antero Katajainen
1.–2. painos 2016, 295 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516565395
Saatavuus
Varastossa
32,00 €

Hyvää elämää saa ja sitä kannattaa tavoitella. Voimaa – hyvän elämän polku pohjaa vuosikymmenien työnohjauskokemukseen, hyvinvointikursseihin ja psykoterapiatyöhön sekä alan tieteelliseen tutkimukseen. Kirjaan on koottu kirjoittajien yhdessä asiakkaiden ja kurssilaisten kanssa hyödyllisiksi kokemia ajatusmalleja ja lähestymistapoja. Malleja oman itsensä hyvinvoinnin vahvistamiseksi tarkastellaan useasta eri näkökulmasta. Esimerkit ja harjoitteet avaavat yksilöllisiä keinoja jokaiselle kiinnostuneelle.

Hyvä elämä ja onnellisuus eivät tarkoita sitä, että kaiken aikaa tuntuisi hyvältä. Läpi kirjan on hyvä muistaa: onnellisuus ei ole tavoite sinänsä, se on sivutuote hyvän elämän elämisestä, itselle oikeaksi ja merkityksellisiksi koettujen tekojen tekemisestä.

Tekijät

Krisse Lipponen
Sosiaalipsykologi VTM, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja työnohjaaja sekä kouluttaja. Erityisenä intohimona positiivinen psykologia ja sen tuoman tieteellisen tiedon soveltaminen ihmisten kanssa työskentelyyn hyvän elämän rakentamisessa.


Anneli Litovaara
Terveydenhoitaja, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja työnohjaaja sekä kouluttaja. Jatkuvan uudistumisen lähteinä erityisesti mindfulnessin, itsemyötätunnon ja positiivisen psykologian soveltaminen työhyvinvointivalmennus- ja työnohjaustyössä.


Antero Katajainen
Yleislääketieteen erikoislääkäri. Innostunut ratkaisukeskeisyyden ja positiiviseen psykologian soveltamisesta työhyvinvointivalmennuksessa ja koulutuksessa.

Arvostelut

Write Your Own Review
Tuotteiden arvostelu on mahdollista ainoastaan verkkokauppamme rekisteröidyille asiakkaille. Tuotteiden tosiallista ostamista ja käyttöä emme erikseen varmenna.