Onnellisuusansa – Elinvoimaa hyväksymisen ja omistautumisen avulla

Russ Harris (suomentanut Arto Pietikäinen)
2., uudistettu painos 2016, 347 sivua, nidottu
EAN/tuotenumero
9789516565531
Saatavuus
Varastossa
Suositushinta 39,00 €
Hinta 27,30 €
  • Vähennä stressiä ja murehtimista.
  • Voita pelkoja, huolia ja epävarmuutta.
  • Opi käsittelemään epämiellyttäviä ajatuksia ja tunteita uudella tavalla.
  • Luovu itseäsi vahingoittavista tottumuksista.
  • Lisää elinvoimaisuutta ja rakenna mielekästä, rikasta elämää.
Onnellisuusansa on itsehoitoteos niille, jotka haluavat luoda itselleen merkityksellistä ja elinvoimaista elämää ja oppia välttämään onnellisuusansaa. Kirja sopii myös psykologeille, terapeuteille, lääkäreille ja muille ammattilaisille, jotka työkseen auttavat ihmisiä.

Mitä enemmän elämään kuuluvaa kärsimystä yrittää kontrolloida ja välttää, sitä enemmän se aiheuttaa ongelmia – ja pudottaa ihmisen onnellisuusansaan. Kirjassa esitellään ainutlaatuinen ja tehokas ohjelma, jonka avulla voi astua pois ansasta ja kulkea kohti elinvoimaista ja rikasta elämää.

Onnellisuusansa pohjautuu hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT), jota voidaan soveltaa monenlaisiin elämän ongelmiin. Mindfulness-harjoittelu on kirjassa keskeisessä osassa. Se auttaa muuttamaan suhdetta ajatuksiin, tunteisiin, muistoihin ja kehon tuntemuksiin, minkä myötä on helpompi rakentaa mielekästä, elinvoimaista ja omiin arvoihin pohjautuvaa elämää.

Kirjan on suomentanut Arto Pietikäinen, ja hän on kirjoittanut toiseen painokseen uuden esipuheen.

Onnellisuusansa kuuluu Onni-kirjasarjaan, joka tarjoaa luotettavaa tietoa, käytännön ohjeita ja virkistäviä uusia ajatuksia kaikille terveyttä, tasapainoa ja tyytyväisyyttä arvostaville ja etsiville lukijoille.

Tekijät

Arto Pietikäinen (s. 1960)
Kirjan suomentaja. Psykologi ja psykoterapeutti (kognitiivinen käyttäytymisterapia, YET). Työskentelee työterveyshuollossa ja yksityisvastaanotolla Tampereella. Terapiatyön lisäksi kouluttaa ja valmentaa niin ryhmiä kuin yksilöitä. Työskentely pohjautuu käyttäytymisterapian menetelmiin, joista tekijä soveltaa etenkin hyväksymis- ja omistautumisterapiaa.

Arvostelut

Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili.